پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

انگلیس: فروش سلاح به عربستان سعودی نباید متوقف شود

سفیر انگلیس در یمن مدعی شد که توقف فروش سلاح به عربستان سعودی راه‌حل مناسبی برای حل بحران یمن نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر «مایکل آرون» سفیر غیرمستقر انگلیس در یمن در سخنانی از ادامه فروش سلاح به عربستان سعودی دفاع کرد.

او به شبکه الجزیره گفت که عربستان سعودی هم‌پیمان انگلیس است و هر زمانی که نیاز به سلاح داشته باشد می‌تواند از انگلیس سلاح بخرد و سپس با اشاره به تصمیم دولت آمریکا برای توقف قراردادهای تسلیحاتی با عربستان سعودی و امارات مدعی شد که تصمیم توقف فروش سلاح به عربستان سعودی راه‌حل مناسبی برای بحران یمن نیست.

با این حال «مایکل آرون» گفت که لندن از سیاست دولت جدید آمریکا در قبال یمن استقبال می‌کند.

سفیر انگلیس در یمن در ادامه بدون اشاره به ادامه حملات ائتلاف سعودی در یمن و محاصره همه جانبه این کشور، گفت که «حوثی‌ها» باید اثبات کنند که به دنبال توقف جنگ هستند.

او با ادعای اینکه نیروهای یمنی تابع ایران هستند، گفت: «نیازمند نقش مثبت ایران در یمن از طریق تحت فشار گذاشتن حوثی‌ها برای پایان جنگ هستیم.»

تأکید سفیر غیرمستقر انگلیس در یمن بر عدم توقف فروش سلاح به عربستان سعودی در حالی است که گروههای حقوق بشری سال‌هاست در این کشور خواستار توقف اجرای قراردادهای تسلیحاتی با دولت سعودی به عنوان کشوری که دست به جنایات ضد بشری در یمن زده است، شده‌اند.

دولت لندن از ماه ژوئن سال گذشته میلادی پس از یک سال وقفه، صادرات سلاح به سعودی‌ها را از سر گرفته است.

وزیر دفاع انگلیس در شهریور ماه گذشته مدعی شده بود که لندن از عربستان سعودی در مقابل «حوثی‌ها» دفاع می‌کند و قصد ندارد که فروش سلاح به این کشور را متوقف کند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار